Їжа
keyboard_arrow_right
Пектин

Пектин

До основних природних джерел пектину відносяться:
яблука, цитрусові, морква, цвітна капуста, капуста, картопля, полуниця, капуста, горох, біла квасоля
Навіщо нам пектин?

приносить користь діабетикам, тому що уповільнює зростання цукру в крові
сприяє засвоєнню жиру
сприяє виведенню токсинів
Назва Енергія (ккал) Білки (г) Вуглеводи (г) Жири (г) Волокна (г)
94 1.2 22 0.2 2
15.8 0.82 2.3 0.18 0.93
56.7 0.72 12 0.3 1.7
49.7 0.92 11 0.22 3.1
70.7 1 13.9 0.63 3
42 1 7.3 0.22 3.5
43.4 1.4 8.9 0.25 2.6
58.3 4.1 3.7 3
58.3 0.44 13.4 0.33 3.3
28.9 2.5 3 0.36 1.8
На сторінку:
1 - 10 з  12693
keyboard_arrow_left
1
keyboard_arrow_right
phone Завантажте додаток
App
Таблиця Калорійності © 2024 Всі права захищені.
4.7
star star star star star_half
chat_bubble
125 512 Оцінка