Корисне горіхове тістечко з полуничним кремом
Оцінка
Інгредієнти
120 x 1 г
75 x 1 г
75 x 1 г
30 x 1 г
5 x 1 г
110 x 1 г
50 x 1 г
15 x 1 г
30 x 1 г
30 x 1 мл
45 x 1 мл
Запиши інгредієнти в розумний раціон
Ти точно знатимеш, скільки калорій та поживних речовин містить рецепт.
порція
Спосіб приготування
1
Фініки попередньо залити гарячою водою на 10 хв.
2
В комбайні змолоти горіхи, потім додати фініки і знову змолоти. Додати сік і кокосову олію (15 г, попередньо розтопити). Вимішати однорідну масу і покласти до холодильника на 1 год.
3
Тим часом приготувати крем. Кеш’ю замочити на ніч. Злити воду і промити. На дно блендера покласти полуницю, мед, сік буряка, воду і кеш‘ю. Збити до однорідності. Далі додати розтоплене кокосову олію (15 г) і ще раз збити.
4
Для зручності перекласти крем у кондитерський мішок і поставити до холодильника, щоб трішки став твердішим.
5
Тісто розкачати між двома пергаментами, стаканом витиснути коло. Зверху викласти красиво крем і прикрасити полуницею та м’ятою.
2,579 ккал
Також 10,798 кДж ● Енергія
75.5 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
140 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
14.5 г
193 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
28.9 г
Трансжирні кислоти
3 г
Мононенасичені
0 г
Поліненасичені
0 г
Холестерин
0 мг
Волокна
11.7 г
Рекомендована добова норма споживання: 27.5 г
Сіль
0 г
Кальцій
26.7 мг
Натрій
0 г
Вода
75.8 г
PHE
3,774 мг
21%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Склад поживних речовин
18 %
34 %
4 %
47 %
7 %
Підкатегорія
Рецепти та інгредієнти
можеш зберегти в раціоні

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.