Телятина варена - калорійність
Телятина – чудовий варіант для тих, хто худне. В ній багато білку, який бере участь у побудові м’язів, і при цьому дуже мало жирів. Також в ній багато вітамінів групи В, які беруть участь у нормалізації обміну речовин і гормонального фону. Корисна телятина і завдяки великій кількості заліза у складі.
Телятина – корисний вид м’яса. Завдяки цінним компонентам у складі це м’ясо чинить наступну дію: - покращує роботу мозку; - зміцнює імунітет; - бере участь у побудові м’язів; - містить багато заліза, яке відповідає за доставку кисню до всіх клітин; - позитивно впливає на нервову систему.
Телятина вариться зазвичай від 40 до 60 хвилин (якщо крупний шматок). Можна у воду для варіння додати моркву, цибулю та корінь корінь селери – тоді м’ясо буде ароматним.