Їжа
keyboard_arrow_right
Йод

Йод

Природніми джералами йоду є: морепродукти, морська капуста, овочі, фрукти, волоські горіхи, молоко, яловичина.
Для чого потрібно вживати йод?
Він потрібний організму для створення гормонів щитоподібної залози, яка регулює наш метаболізм.
Його дефіцит може призвести до зниження розумової діяльності, сухості шкіри та ламкості нігтів, випадіння волосся, розвитку раку щитовидної залози, переривання вагітності та порушення обмінних процесів організмом.
Добова норма прийому йоду для дорослих до 200 мкг/день, 120 мкг для дітей віком від 6 до 12 років та 90 мкг для діток віком до шести років.
Назва Енергія (ккал) Білки (г) Вуглеводи (г) Жири (г) Волокна (г)
94 1.2 22 0.2 2
15.8 0.82 2.3 0.18 0.93
56.7 0.72 12 0.3 1.7
253 11 48 4 4
151 12.4 0.94 10.9
49.7 0.92 11 0.22 3.1
35.1 1 6 0.3 1.7
133 3.5 23.7 2.5 1.2
15 1.3 1.7 0.1 1.6
333 0.27 81.7 0.04
На сторінку:
1 - 10 з  9928
keyboard_arrow_left
1
keyboard_arrow_right
phone Завантажте додаток
App
Таблиця Калорійності © 2024 Всі права захищені.
4.7
star star star star star_half
chat_bubble
125 512 Оцінка