Куряче філе запечене - калорійність
Куряче філе, запечене у духовці з додаванням невеликої кількості олії для змащення.
Запечена куряча грудка є ідеально збалансованою стравою. Містить небагато жирів, велику кількість білків майже з усіма потрібними амінокислотами, а також багато вітамінів. Корисна грудка для нервової системи, серця, роботи мозку, покращення обміну речовин, роботи нирок і наднирників, зміцнення імунітету.
Смакує як з гарнірами, так і в ролі основного інгредієнта салатів. Можна також використовувати для бутербродів. Чудово смакує з різноманітними сухими спеціями, зокрема, з часником, паприкою, базиліком, орегано тощо. Можна запікати у фользі, а за 5 хв до готовності розкрити фольгу, щоб утворилась невелика скоринка. Запікається куряче філе 25-30 хв (в залежності від товщини) на 180 градусах.