Інгредієнти
200 x 1 г
300 x 1 г
60 x 1 г
100 x 1 мл
40 x 1 г
45 x 1 г
5 x 1 г
3 x 1 г
1,500 x 1 г
5 x 1 г
Запиши інгредієнти в розумний раціон
Ти точно знатимеш, скільки калорій та поживних речовин містить рецепт.
порція
Спосіб приготування
1
Зварити бульйон (вода, морква, цибуля, селера).
2
Дрібно порізати 1 цибулину. Підсмажити її на вершковому маслі. Додати рис. Обсмажити 2-3 хвилини.
3
Додати вино. Коли вино випарується, то додати бульйон. Спочатку стільки, щоб просто вкривав весь рис. В процесі приготування додавати по трішки бульйон і перемішувати. Готувати так 20-25 хвилин до готовності рису.
4
За 10 хвилин до приготування рису додати креветки і сік лимона (скуштувати, щоб не було кисле, але був аромат).
5
Коли рис приготується, то додати пармезан. Перемішати і лишити під кришкою на 5 хвилин.
1,634 ккал
Також 6,840 кДж ● Енергія
113 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
214 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
6.5 г
23.9 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
10 г
Трансжирні кислоти
0 г
Мононенасичені
3.7 г
Поліненасичені
0.98 г
Холестерин
485 мг
Волокна
2.5 г
Рекомендована добова норма споживання: 27.5 г
Сіль
4.9 г
Кальцій
781 мг
Натрій
г -
Вода
334 г
PHE
5,657 мг
15%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Склад поживних речовин
32 %
61 %
2 %
7 %
3 %
Підкатегорія
Рецепти та інгредієнти
можеш зберегти в раціоні

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.