Запечений перець з кус-кусом, фетою та оливками
Оцінка
Інгредієнти
4 x 150 г
100 x 1 г
200 x 1 мл
15 x 1 мл
80 x 1 г
80 x 1 г
100 x 1 г
5 x 1 г
Запиши інгредієнти в розумний раціон
Ти точно знатимеш, скільки калорій та поживних речовин містить рецепт.
порція
Спосіб приготування
1
В кус-кус додати дрібку солі та оливкову олії. Залити кип’ятком, накрити кришкою і залишити на 5-10 хв.
2
Перці помити, розрізати навпіл, вийняти серцевинку та хвостик.
3
Оливки подрібнити, фету нарізати маленькими кубиками, черрі розрізати навпіл. Додати до кус-куса і перемішати
4
Викласти начинку в перці і відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 30-35 хв.
1,059 ккал
Також 4,436 кДж ● Енергія
31.7 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
119 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
35.8 г
44.1 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
15.9 г
Трансжирні кислоти
0 г
Мононенасичені
21.2 г
Поліненасичені
2.8 г
Холестерин
-
Волокна
18.3 г
Рекомендована добова норма споживання: 27.5 г
Сіль
7.1 г
Кальцій
500 мг
Натрій
2.7 г
Вода
261 г
PHE
1,705 мг
14%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Склад поживних речовин
16 %
61 %
18 %
23 %
8 %
Підкатегорія
Рецепти та інгредієнти
можеш зберегти в раціоні

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.