Інгредієнти
120 x 1 г
50 x 1 г
100 x 1 г
30 x 1 г
40 x 1 г
80 x 1 мл
5 x 1 г
2 x 1 г
2 x 1 г
Запиши інгредієнти в розумний раціон
Ти точно знатимеш, скільки калорій та поживних речовин містить рецепт.
порція
Спосіб приготування
1
Гарбуз і моркву натерти. На сковорідці розтопити масло або кілька грамів олії (якщо страва веганська). Викласти гарбуз і моркву, додати сіль та спеції. Тушкувати під кришкою 3 хвилини.
2
В цей час порізати гриби та перець. Залити окропом кус кус в мисці та накрити тарілкою.
3
Гриби і перець додати на сковорідку. Тушкувати разом ще 4 хвилини. Після цього додати на сковорідку кус-кус, перемішати і ще хвилинку поготувати разом.
4
Поради: 1. Страва краще смакує пряною, тож сміливо можна додавати спеції: гранульовані часник та цибулю, прованські трави, суміш перців або спецій для курки. 2. Порція кус-кусу може змінюватись, залежно від потрібної кількості калорій (від 30 до 60 г сухого). 3. Можна додати підсмажену цибулю, курку, шпинат, кукурудзу тощо.
276 ккал
Також 1,156 кДж ● Енергія
9.8 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
42.4 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
9.6 г
5.1 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
2.6 г
Трансжирні кислоти
0 г
Мононенасичені
0 г
Поліненасичені
0.15 г
Холестерин
10.8 мг
Волокна
7 г
Рекомендована добова норма споживання: 27.5 г
Сіль
1.9 г
Кальцій
59.6 мг
Натрій
0 г
Вода
328 г
PHE
513 мг
16%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Склад поживних речовин
17 %
74 %
17 %
9 %
5 %
Підкатегорія
Рецепти та інгредієнти
можеш зберегти в раціоні

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.