Філе тріски у вершковому соусі
Оцінка
Інгредієнти
500 x 1 г
5 x 1 г
3 x 1 г
5 x 1 г
30 x 1 г
250 x 1 г
100 x 1 г
200 x 1 г
100 x 1 мл
100 x 1 г
10 x 1 мл
Запиши інгредієнти в розумний раціон
Ти точно знатимеш, скільки калорій та поживних речовин містить рецепт.
порція
Спосіб приготування
1
Філе помити, просушити паперовими рушниками (щоб було не мокре), посолити і додати спеції. Присипати і обкачати в кукурудзяному борошні. Обсмажити на сковорідці, змащеній олією (або вершковим маслом, але тоді смажити на маленькому вогні, щоб масло не підгорало).
2
В окремому сотейнику посмажити цибулю і моркву до напівготовності, посолити за смаком, долити воду і тушкувати ще 5 хв до готовності моркви. Потім додати горошок і вершки. На малому вогні тушкувати ще ~3 хв.
3
Овочевою масою покрити рибу і тримати на малому вогні 7-10 хв.
1,078 ккал
Також 4,514 кДж ● Енергія
114 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
86.7 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
26.3 г
26.7 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
7.8 г
Трансжирні кислоти
0 г
Мононенасичені
10.6 г
Поліненасичені
2.1 г
Холестерин
30 мг
Волокна
12.3 г
Рекомендована добова норма споживання: 27.5 г
Сіль
5 г
Кальцій
251 мг
Натрій
0.04 г
Вода
493 г
PHE
5,694 мг
22%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Склад поживних речовин
50 %
38 %
12 %
12 %
3 %
Рецепти та інгредієнти
можеш зберегти в раціоні

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.