Їжа
keyboard_arrow_right
М'ясо
keyboard_arrow_right
Куряче філе
Фото - Куряче філе

Куряче філе - калорійність

без термічної обробки
Запиши кількість та одиницю
close
{{unitOption.title}} штука
= {{getTotalWeight()}} г
edit Записати в раціон
Їжа
keyboard_arrow_right
М'ясо
keyboard_arrow_right
Куряче філе
Фото - Куряче філе
Куряче філе
Запиши кількість та одиницю
close
{{unitOption.title}} штука
edit Записати в раціон
{{data.foodstuff.energy}}106 ккал
Також {{data.foodstuff.energyAlt}}442 кДж ● Енергія
fiber_manual_record
Білки
{{data.foodstuff.protein}}23.1 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.protein | number: 0}} г
fiber_manual_record
Вуглеводи
{{data.foodstuff.carbohydrate}}0 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} г
Цукор
{{data.foodstuff.sugar}} 0 г
fiber_manual_record
Жири
{{data.foodstuff.fat}}1.5 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fat | number: 0}} г
Насичені жирні кислоти
{{data.foodstuff.saturatedFattyAcid}} 0.3 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
{{data.foodstuff.cholesterol}} 0 мг
Волокна
-
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fiber | number: 0}} г
Сіль
{{data.foodstuff.salt}} 0.1 г
Кальцій
{{data.foodstuff.calcium}} 0 мг
Натрій
-
Вода
-
PHE
{{data.foodstuff.phe}} 1,155 мг
{{calculated.percentage}}%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
см
Вага
кг
Рівень щоденної активності
Відповідно до виконаних активностей Сидячий спосіб життя Легкі навантаження Середні навантаження Великі навантаження Екстремальні навантаження
Збережи свій профіль для 82 000 продуктів
keyboard_arrow_left
Назад
Заповни свій профіль
Цільова вага
кг
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
warning {{targetWeightMessage}}
{{targetWeightMessageText}}
Створи свій обліковий запис
{{errors.message}}
Реєстрація через Facebook
mail
Реєстрація через e-mail
Реєструючись, ти погоджуєшся з нашими договірними умовами й умовами захисту персональних даних
Я хочу отримувати новини та пропозиції від Таблиці Калорійності з порадами щодо здорового способу життя
keyboard_arrow_left
Назад
Зареєструйся
E-mail
Пароль
visibility
Пароль повинен містити мін. 6 знаків!
{{errors.message}}
Зареєструйся
keyboard_arrow_left
Назад
Ми відправили тобі лист з підтвердженням!
Протягом декількох хвилин ти отримаєш лист з підтвердженням на електронну адресу. {{profile.email}}. В електронному листі натисни на кнопку "Завершити реєстрацію" та авторизуйся.
Увійти
keyboard_arrow_left
Назад
Вхід
E-mail
Пароль
visibility
{{errors.message}}
Увійти
Забув(-ла) пароль?
keyboard_arrow_left
Назад
Забув(-ла) пароль?
Запиши електронну адресу, яку ти вказав(-ла) під час реєстрації, і познач поле "Я не робот". Потім на твою електронну адресу буде надіслано новий пароль.
E-mail
Надіслати
keyboard_arrow_left
Назад
Надіслано
На твою електронну адресу було відправлено новий пароль!
Увійти
Найпопулярніше в категорії М'ясо птиці та субпродукти
Склад поживних речовин
fiber_manual_record Білки
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Вуглеводи
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Жири
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Білки
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Вуглеводи
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Цукор
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Жири
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Містить...
Містить вітаміни
Вітамін А Вітамін А
Вітамін В3 Вітамін В3 (ніацин, PP, ніацинамід, нікотинамід, нікотинова кислота)
Вітамін В4 Вітамін В4 (холін)
Вітамін С Вітамін С
Містить мінерали
Цинк Цинк
Калій Калій
Фосфор Фосфор
Марганець Марганець
Натрій Натрій
Позитивний вплив на здоров'я
Вагітність Відповідне харчування для вагітних і годуючих жінок.
Серце Покращує роботу серця
Імунітет Позитивно впливає на імунітет
Мускул Зміцнює м'язи
Метаболізм Сприяє метаболізму (обміну речовин)
Травлення Сприяє травленню
Кров Робить позитивний вплив на кров
Печінка Покращує роботу печінки
Вага Відповідна їжа для зниження ваги
Негативний вплив на здоров'я
Алергія Може викликати алергічні реакції
Детальніше про цей продукт

Філе куряче сире, без термічної обробки і додатків.


Хімічний склад і калорійність курячої грудки

Маючи невисоку вартість, багатий хімічний склад і чудові смакові характеристики, куряча грудка є одним з основних продуктів повсякденного меню і часто використовується для приготування страв на святковий стіл. Ця частина тушки птиці вважається найдієтичнішою. Свіжа куряча грудка має світло-рожевий колір. На зрізі м'яса можна чітко розгледіти волокна, а сама грудка має пружну консистенцію і виділяє легкий аромат. Після термічної обробки продукт набуває білого кольору і стає м'яким, легко розділяючись на довгі поздовжні волокна.

Скільки калорій у грудці курки? У 100 г продукту міститься всього 113 ккал, майже 24 г білків, близько 2 г жирів і всього 0,4 г вуглеводів. Цей показник може незначно змінюватися, оскільки залежить від віку птиці. Найменшу енергетичну цінність має м'ясо молодої курки, а грудка старих особин вирізнятиметься вищою щільністю та більшою кількістю калорій. Куряча грудка є цінним джерелом високоякісного натурального білка тваринного походження.

Незважаючи на невелику кількість калорій у курячій грудці, цей продукт має цінний хімічний склад і відмінні смакові характеристики. М'ясо містить велику кількість вітамінів групи B, а також вітаміни A, C, H і PP. У курячій грудці також присутні калій, марганець, цинк, магній, сірка, натрій, фосфор та інші мінеральні сполуки. М'ясо виступає джерелом холіну і амінокислот, містить мінімум холестерину і жирів.


Корисні властивості та шкода курячої грудки

Порівняно невисока калорійність курячих грудок є далеко не єдиною їхньою перевагою. Продукт відмінно засвоюється організмом, а білок у складі такого м'яса є ідеальним будівельним матеріалом для всіх клітин і тканин в організмі. Курячу грудку рекомендується вводити в раціон у разі значних фізичних навантажень, тому таке м'ясо часто присутнє в щоденному меню спортсменів. Воно прискорює ріст м'язової маси, дає змогу швидко відновити сили після виснажливого тренування і надає організму заряд бадьорості на кілька годин уперед.

Куряча грудка корисна жінкам у період вагітності та лактації. Продукт містить сполуки, які добре впливають на формування плода і підтримують нормальне самопочуття жінки під час годування дитини грудьми. Вітамінний склад м'яса допомагає підтримувати функцію печінки та надниркових залоз. Регулярне вживання курячої грудки благотворно впливає на травлення і покращує хімічний склад крові. Мінерали та вітаміни, що містяться в м'ясі, позитивно впливають на серце і зміцнюють імунітет. Куряче м'ясо є популярним лікувальним продуктом, оскільки завжди входить до раціону людей, які перенесли операції або серйозні захворювання. Воно легко перетравлюється в шлунку і підвищує ефективність реабілітації.

Хоч кількість калорій у курячій грудці невелика, зловживати таким продуктом не варто. Варене м'ясо має мінімальну енергетичну цінність, але смажений або запечений у духовці продукт може завдати шкоди фігурі й заборонений людям із надмірною вагою. Куряче м'ясо може викликати алергічні реакції, тому його з обережністю вводять у раціон дітей.


Використання курячої грудки в схудненні

Знаючи скільки ккал у курячій грудці, можна сміливо вводити її в меню навіть під час суворої дієти. Таке м'ясо заряджає організм енергією і необхідними хімічними сполуками, які часто неможливо отримати з обмеженого дієтичного раціону. Для ефективного схуднення грудку готують на пару без солі та спецій, поєднуючи її вживання з активними фізичними навантаженнями. Існує маса дієт, у яких куряча грудка є одним з основних продуктів і входить до щоденного меню.

Застосування курячої грудки в кулінарії

Куряча грудка, калорії якої за помірного вживання не здатні нашкодити фігурі, часто використовується в кулінарії для приготування різних страв. Такий продукт потрібно вміти готувати, щоб під впливом високої температури він зберіг м'якість і соковитість. Володіючи нейтральним смаком, куряча грудка добре поєднується з різними спеціями, овочами, грибами, яйцями, сиром і різними соусами.

У ролі начинки для піци, пирогів і несолодкої випічки найчастіше використовується термічно оброблена грудка курки, калорійність якої мінімальна. Щоб відварити м'ясо, його поміщають у каструлю з водою, ставлять на середній вогонь і доводять до кипіння. Після цього в каструлю додають сіль і спеції, а м'ясо варять протягом 20-25 хвилин.

Термічно оброблену курячу грудку використовують як інгредієнт для салатів, холодних закусок. Її додають у начинку для млинців і вареників, а з сирого м'яса готують фарш - його можна використовувати для приготування котлет, пельменів, голубців і м'ясних запіканок. Однією з найвідоміших страв із курячої грудки є котлета по-київськи. Курячу грудку можна фарширувати, додавати в супи, подавати з відвареним рисом, картоплею або овочевими гарнірами.

Комбінуючи продукт з іншими інгредієнтами та соусами, важливо не тільки рахувати, скільки калорій у курячій грудці, а й враховувати енергетичну цінність усіх інших добавок.

Продукт можеш записати в раціон.
Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.
Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.
Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Розпочати сьогодні
Доступність:  Web iOS  і  Android
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Я лише розпочав, бажаю скинути кілька кілограмів, а ваша сторінка з великою кількістю вже збережених страв, графіками, та розрахунками виглядає вельми багатообіцяючою.
Доброго дня, хочу вам щиро подякувати за ці сторінки вони просто чудові, не потрібно шукати жодної додатковаї інформації все є тут і є щось що змушує мане цього раціону притримуватись. Дякую
Мій відгук тільки позитивний, те що сталося заслуговує тільки похвали за допомогою цієї сторінки втратила 30кг.
keyboard_arrow_left
Я лише розпочав, бажаю скинути кілька кілограмів, а ваша сторінка з великою кількістю вже збережених страв, графіками, та розрахунками виглядає вельми багатообіцяючою.
Доброго дня, хочу вам щиро подякувати за ці сторінки вони просто чудові, не потрібно шукати жодної додатковаї інформації все є тут і є щось що змушує мане цього раціону притримуватись. Дякую
Мій відгук тільки позитивний, те що сталося заслуговує тільки похвали за допомогою цієї сторінки втратила 30кг.
keyboard_arrow_right
čestina
slovenčina
українська
русский
polski
magyar
phone Завантажте додаток
App
Dine4Fit
Таблиця Калорійності
čestina
slovenčina
українська
русский
polski
magyar
phone Завантажте додаток
App
Таблиця Калорійності © 2024 Всі права захищені.
Таблиця Калорійності © 2024 Всі права захищені.
close
4.7
star star star star star_half
chat_bubble
125 512 Оцінка