Запечений баклажан з фетою
Оцінка
Інгредієнти
Запиши інгредієнти в розумний раціон
Ти точно знатимеш, скільки калорій та поживних речовин містить рецепт.
порція
Спосіб приготування
1
Баклажан розрізати вздовж, зробити надрізи, посолити, змастити олією (3 мл), пекти при температурі 190 градусах 30-40 хв.
2
Окремо обсмажити цибулю, довести до золотого кольору і додати фету. Все перемішати до однорідності.
3
Начинку викласти на баклажан. Його можна подати як гарнір до птиці або риби (а також до макаронів, крупи, картоплі тощо).
425 ккал
Також 1,781 кДж ● Енергія
18.7 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
24.5 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
17.2 г
28 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
16 г
Трансжирні кислоти
0 г
Мононенасичені
9 г
Поліненасичені
1.2 г
Холестерин
-
Волокна
8.9 г
Рекомендована добова норма споживання: 27.5 г
Сіль
2.8 г
Кальцій
563 мг
Натрій
1.1 г
Вода
348 г
PHE
1,085 мг
13%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Склад поживних речовин
26 %
34 %
24 %
39 %
22 %
Підкатегорія
Рецепти та інгредієнти
можеш зберегти в раціоні

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.