Шпинатна паста

({{foodstuff.foodstuff.foodstuffBrandTitle}})
Оцінка
Рецепт ти вже оцінив/-ла
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Інгредієнти
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}
edit
Запиши інгредієнти в розумний раціон
Ти точно знатимеш, скільки калорій та поживних речовин містить рецепт.
close
порція % 1 г
edit Записати в раціон
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Спосіб приготування
1
Шпинат помити, видалити тверді хвостики (в готовому вигляді має вийти 250 г листя). Покласти в каструльку, залити окропом, дати постояти 3 хвилини.
2
В цей час горіхи підсушити на сковорідці 2-3 хвилини.
3
Дістати шпинат, віджати, покласти на друшляк і дати стекти воді (припущеного шпинату буде 130-140 г).
4
В блендер покласти сир (якщо є, то пармезан, але можна і звичайний твердий) та горіхи. Подрібнювати 60-90 секунд максимально дрібно.
5
Вичавити сік лимонний (1 ст.л) або апельсиновий (2 ст.л). Додати шпинат, 20 г олії, гранульований часник (або 1 зубчик свіжого, також можна спочатку скуштувати пасту і потім вирішити чи давати часник), сіль та спеції. Подрібнювати 2-3 хвилини до однорідності.
6
Перекласти в скляну банку, зберігати до 1 тижня. Додавати в макарони, салати, рис, кус кус, на хліб.
7
Порада: 1. Якщо є можливість, то варто додати свіжий базилік замість частини шпинату, бо шпинат має своєрідний смак. 2. За бажанням можна додати більше олії або апельсинового соку, щоб паста була рідкіша. 3. З горіхів ще підійде смажений кеш’ю або кедрові. 4. Олія підійде будь-яка рослинна: оливкова, з авокадо, волоських горіхів, кунжутна, гарбузова, лляна тощо.
{{data.energy}}773 ккал
Також {{data.energyAlt}}3,236 кДж ● Енергія
fiber_manual_record
Білки
{{data.protein}}24.1 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.protein | number: 0}} г
fiber_manual_record
Вуглеводи
{{data.carbohydrate}}22.7 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} г
Цукор
{{data.sugar}} 4.3 г
fiber_manual_record
Жири
{{data.fat}}66.4 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fat | number: 0}} г
Насичені жирні кислоти
{{data.saturatedFattyAcid}} 14.4 г
Трансжирні кислоти
{{data.transFattyAcid}} 0 г
Мононенасичені
{{data.monoSaturated}} 24.3 г
Поліненасичені
{{data.polySaturated}} 24.7 г
Холестерин
{{data.cholesterol}} 41.5 мг
Волокна
{{data.fiber}} 6.3 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fiber}} г
Сіль
{{data.salt}} 4.1 г
Кальцій
{{data.calcium}} 744 мг
Натрій
{{data.sodium}} 0.48 г
Вода
{{data.water}} 2.1 г
PHE
{{data.phe}} 1,190 мг
{{calculated.percentage}}%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
см
Вага
кг
Рівень щоденної активності
Відповідно до виконаних активностей Сидячий спосіб життя Легкі навантаження Середні навантаження Великі навантаження Екстремальні навантаження
Збережи свій профіль для 82 000 продуктів
keyboard_arrow_left
Назад
Заповни свій профіль
Цільова вага
кг
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
warning {{targetWeightMessage}}
{{targetWeightMessageText}}
Створи свій обліковий запис
{{errors.message}}
Реєстрація через Facebook
mail
Реєстрація через e-mail
Реєструючись, ти погоджуєшся з нашими договірними умовами й умовами захисту персональних даних
Я хочу отримувати новини та пропозиції від Таблиці Калорійності з порадами щодо здорового способу життя
keyboard_arrow_left
Назад
Зареєструйся
E-mail
Пароль
visibility
Пароль повинен містити мін. 6 знаків!
{{errors.message}}
Зареєструйся
keyboard_arrow_left
Назад
Ми відправили тобі лист з підтвердженням!
Протягом декількох хвилин ти отримаєш лист з підтвердженням на електронну адресу. {{profile.email}}. В електронному листі натисни на кнопку "Завершити реєстрацію" та авторизуйся.
Увійти
keyboard_arrow_left
Назад
Вхід
E-mail
Пароль
visibility
{{errors.message}}
Увійти
Забув(-ла) пароль?
keyboard_arrow_left
Назад
Забув(-ла) пароль?
Запиши електронну адресу, яку ти вказав(-ла) під час реєстрації, і познач поле "Я не робот". Потім на твою електронну адресу буде надіслано новий пароль.
E-mail
Надіслати
keyboard_arrow_left
Назад
Надіслано
На твою електронну адресу було відправлено новий пароль!
Увійти
Склад поживних речовин
fiber_manual_record Білки
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Вуглеводи
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Жири
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Білки
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Вуглеводи
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Цукор
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Жири
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Рецепти та інгредієнти
можеш зберегти в раціоні
Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.
Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.
Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Розпочати сьогодні
Доступність:  Web iOS  і  Android
čestina
slovenčina
українська
русский
polski
magyar
phone Завантажте додаток
App
Dine4Fit
Таблиця Калорійності
čestina
slovenčina
українська
русский
polski
magyar
phone Завантажте додаток
App
Таблиця Калорійності © 2024 Всі права захищені.
Таблиця Калорійності © 2024 Всі права захищені.
close
4.7
star star star star star_half
chat_bubble
125 512 Оцінка