Салат легкий з буряком
Оцінка
Інгредієнти
100 x 1 г
30 x 1 г
5 x 1 г
5 x 1 г
Запиши інгредієнти в розумний раціон
Ти точно знатимеш, скільки калорій та поживних речовин містить рецепт.
порція
Спосіб приготування
1
Буряк попередньо відварити. Почистити і порізати кубиками. Змішати з олією, додати за бажанням сіль та перець.
2
Салатне листя промити. Фету порізати кубиками. Кунжут підсмажити.
3
Викласти листя салату на тарілку, далі буряк, фету і посипати кунжутом.
189 ккал
Також 790 кДж ● Енергія
6.5 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
11.6 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
0.01 г
12.5 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
0.01 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
3 г
Рекомендована добова норма споживання: 27.5 г
Сіль
0.01 г
Кальцій
-
Натрій
г -
Вода
-
PHE
9,234 мг
21%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Склад поживних речовин
21 %
38 %
0 %
41 %
0 %
Підкатегорія
Рецепти та інгредієнти
можеш зберегти в раціоні

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.