ПП желе з гарбузом і яблуком
Оцінка
Інгредієнти
200 x 1 мл
15 x 1 г
200 x 1 г
150 x 1 г
200 x 1 г
16 x 1 г
Ванільний цукор Мрія
5 x 1 г
20 x 1 г
Запиши інгредієнти в розумний раціон
Ти точно знатимеш, скільки калорій та поживних речовин містить рецепт.
порція
Спосіб приготування
1
Желатин залити водою, дати набухнути, а потім розігріти трохи у мікрохвильовці, щоб він розчинився (або нагріти на вогні, але не допускати кип’ятіння).
2
Яблука та гарбуз очистити, нарізати і протушкувати або запекти до м’якості. Потім додати чайну ложку меду (8 г) і подрібнити блендером до стану пюре. Далі влити половину желатинової суміші.
3
Сметану змішати з 1 чайною ложкою меду, ванільним цукром і залишком води з желатином.
4
В форми або склянки розлити сметанну суміш. Поставити у холодильник приблизно на годину (до застигання).
5
Дістати склянки і вилити другий шар желе (гарбузово-яблучне). Знову поставити для застигання на годину-дві. Зверху прикрасити тертим шоколадом.
662 ккал
Також 2,771 кДж ● Енергія
23.8 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
57.9 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
0 г
39.5 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
0 г
Трансжирні кислоти
0 г
Мононенасичені
0 г
Поліненасичені
0 г
Холестерин
0 мг
Волокна
0 г
Рекомендована добова норма споживання: 27.5 г
Сіль
0 г
Кальцій
9 мг
Натрій
0 г
Вода
0 г
PHE
1,190 мг
38%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Склад поживних речовин
20 %
48 %
33 %
Підкатегорія
Рецепти та інгредієнти
можеш зберегти в раціоні

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.