Салат з буряком, фетою і кедровими горіхами
Оцінка
Інгредієнти
150 x 1 г
20 x 1 г
10 x 1 г
8 x 1 г
мала порція (5 мл)
Запиши інгредієнти в розумний раціон
Ти точно знатимеш, скільки калорій та поживних речовин містить рецепт.
порція
Спосіб приготування
1
Буряк (попередньо відварений) порізати соломкою або кубиками. Фету порізати. Руколу промити і просушити.
2
Викласти салат, прикрасити горішками, заправити олією і лимонним соком.
276 ккал
Також 1,154 кДж ● Енергія
8 г
Рекомендована добова норма споживання: 0 г
17.9 г
Рекомендована добова норма споживання: 0 г
Цукор
1.5 г
19.7 г
Рекомендована добова норма споживання: 0 г
Насичені жирні кислоти
3.6 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
0.34 г
Рекомендована добова норма споживання: 0 г
Сіль
0.9 г
Кальцій
32 мг
Натрій
г -
Вода
4.6 г
PHE
400 мг
0%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Склад поживних речовин
18 %
39 %
3 %
43 %
8 %
Підкатегорія
Рецепти та інгредієнти
можеш зберегти в раціоні

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.