Оригінальні оладки з яблуком

Оцінка
star
star
star
star
star
Інгредієнти
edit
Запиши інгредієнти в розумний раціон
Ти точно знатимеш, скільки калорій та поживних речовин містить рецепт.
close
edit Записати в раціон
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Спосіб приготування
1
Сир, яйце, борошно та розпушувач подрібнити блендером. За бажанням додати підсолоджувач (наприклад, стевію).
2
Яблуко порізати тонкими скибками та обережно видалити серцевину.
3
Смажити на мінімальній кількості олії.
314 ккал
Також 1,314 кДж ● Енергія
fiber_manual_record
Білки
26.5 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
fiber_manual_record
Вуглеводи
22.7 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
6.2 г
fiber_manual_record
Жири
12.5 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
5.6 г
Трансжирні кислоти
0 г
Мононенасичені
2.4 г
Поліненасичені
0.99 г
Холестерин
252 мг
Волокна
2.1 г
Рекомендована добова норма споживання: 27.5 г
Сіль
-
Кальцій
194 мг
Натрій
-
Вода
68 г
PHE
1,324 мг
21%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
см
Вага
кг
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
keyboard_arrow_down
Збережи свій профіль для 82 000 продуктів
Склад поживних речовин
fiber_manual_record Білки
43 %
fiber_manual_record Вуглеводи
37 %
fiber_manual_record Цукор
10 %
fiber_manual_record Жири
20 %
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
9 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Рецепти та інгредієнти
можеш зберегти в раціоні
Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.
Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.
Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Розпочати сьогодні
Доступність:  Web iOS  і  Android
phone Завантажте додаток
App
Таблиця Калорійності © 2025 Всі права захищені.
4.7
star star star star star_half
chat_bubble
125 512 Оцінка