Інгредієнти
170 x 1 г
50 x 1 г
50 x 1 г
15 x 1 г
4 x 1 г
щіпка (2 г)
200 x 1 г
2 x штука (150 г)
70 x 1 г
20 x 1 г
штука (55 г)
чайна ложка (3 г)
2 x 1 г
Запиши інгредієнти в розумний раціон
Ти точно знатимеш, скільки калорій та поживних речовин містить рецепт.
порція
Спосіб приготування
1
Розтопити масло, додати 50 г йогурту, 15 г цукру, сіль, все перемішати. Додати просіяне борошно та замісити тісто. Воно має бути досить еластичне. Трохи розкачати тісто, викласти у форму, сформувати високі бортики.
2
Яблука нарізати невеликими кубиками, посипати корицею, викласти на тісто.
3
Йогурт змішати з цукром, яйцем, ваніллю та крохмалем. Цією сумішшю залити яблука.
4
Випікати в духовці при 180°С близько 45 хв. Обовʼязково дати охолонути і вже тоді нарізати.
Кількість інгредієнтів вказано для форми d=20-22 см. Можна брати інший йогурт, головне — він має бути густим.
1,835 ккал
Також 7,682 кДж ● Енергія
53.9 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
257 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
122 г
58.4 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
28.6 г
Трансжирні кислоти
0 г
Мононенасичені
2.4 г
Поліненасичені
1.7 г
Холестерин
345 мг
Волокна
26.4 г
Рекомендована добова норма споживання: 27.5 г
Сіль
2 г
Кальцій
204 мг
Натрій
0 г
Вода
258 г
PHE
2,694 мг
13%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Склад поживних речовин
15 %
70 %
33 %
16 %
8 %
Рецепти та інгредієнти
можеш зберегти в раціоні

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.