Млинцевий торт з ягодами
({{foodstuff.foodstuff.foodstuffBrandTitle}})Оцінка
Рецепт ти вже оцінив/-ла
Інгредієнти
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}
160 x 1 г
20 x 1 г
3 x штука (55 г)
360 x 1 г
40 x 1 г
280 x 1 г
7 x 1 г
20 x 1 мл
Запиши інгредієнти в розумний раціон
Ти точно знатимеш, скільки калорій та поживних речовин містить рецепт.
Спосіб приготування
1
Змішати інгредієнти для тіста: борошно, висівки, яйця, 15 г цукру, молоко, сіль. Можливо піде трішки більше молока, залежить від якості борошна (тому орієнтуватись на густину тіста). Якщо є підозра, що тісто зарідке, то краще не додавати борошно, а лишити на 15 хв. Тісто точно стане густішим.
2
У каструльці змішати ягоди, 25 г цукру, крохмаль (чайна ложка з гіркою), воду. Поставити на вогонь, дати закипіти. Помішуючи потушкувати 5-7 хвилин (щоб ягоди пустили сік). Подрібнити блендером або просто розім'яти. Кількість цукру залежить від солодкості ягід (можна замінити цукор еритритолом або іншим підсолоджувачем, який смакує). Коли пюре охолоне, додати йогурт і перемішати.
3
Млинці підсмажити на антипригарній сковорідці (без олії та масла). Скласти торт: млинець - 3 ч.л. ягідного пюре - млинець. Залишками пюре полити торт зверху. Покласти в холодильник на декілька годин для просочування.
4
P.S.: за бажанням можна збільшувати кількість начинки, додати кисломолочний сир.
{{data.energy}}1,366 ккал
Також {{data.energyAlt}}5,720 кДж ● Енергія
{{data.protein}}59.1 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.protein | number: 0}} г
{{data.carbohydrate}}190 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} г
Цукор
{{data.sugar}} 85.4 г
{{data.fat}}35 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fat | number: 0}} г
Насичені жирні кислоти
{{data.saturatedFattyAcid}} 12.7 г
Трансжирні кислоти
{{data.transFattyAcid}} 0 г
Мононенасичені
{{data.monoSaturated}} 7.1 г
Поліненасичені
{{data.polySaturated}} 2.9 г
Холестерин
{{data.cholesterol}} 711 мг
Волокна
{{data.fiber}} 32.5 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fiber}} г
Сіль
{{data.salt}} 1.5 г
Кальцій
{{data.calcium}} 671 мг
Натрій
{{data.sodium}} 0.02 г
Вода
{{data.water}} 262 г
PHE
{{data.phe}} 1,454 мг
{{calculated.percentage}}%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Рівень щоденної активності
Назад
Заповни свій профіль
Цільова вага
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
{{targetWeightMessageText}}
Створи свій обліковий запис
{{errors.message}}
Назад
Зареєструйся
E-mail
Пароль
Пароль повинен містити мін. 6 знаків!
{{errors.message}}
Назад
Ми відправили тобі лист з підтвердженням!
Протягом декількох хвилин ти отримаєш лист з підтвердженням на електронну адресу. {{profile.email}}. В електронному листі натисни на кнопку "Завершити реєстрацію" та авторизуйся.
Назад
Вхід
E-mail
Пароль
{{errors.message}}
Забув(-ла) пароль?
Назад
Забув(-ла) пароль?
Запиши електронну адресу, яку ти вказав(-ла) під час реєстрації, і познач поле "Я не робот". Потім на твою електронну адресу буде надіслано новий пароль.
E-mail
Назад
Надіслано
На твою електронну адресу було відправлено новий пароль!
Склад поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Рецепти та інгредієнти
можеш зберегти в раціоні
Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.
Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.
Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Таблиця Калорійності © 2024 Всі права захищені.
Таблиця Калорійності © 2024 Всі права захищені.