Інгредієнти
300 x 1 г
500 x 1 г
штука (55 г)
75 x 1 г
70 x 1 г
30 x 1 г
11 x 1 г
15 x 1 г
2 x 1 г
щіпка (2 г)
Запиши інгредієнти в розумний раціон
Ти точно знатимеш, скільки калорій та поживних речовин містить рецепт.
порція
Спосіб приготування
1
Гарбуз зварити чи запекти, дати трохи охолонути, тоді подрібнити до стану пюре. Імбир натерти чи збити блендером разом з гарбузом.
2
Збити яйце з цукром і ваніліном, додати пюре гарбуза, молоко, розтоплене масло та решту інгредієнтів. Має вийти густе тісто, яке мінімально липне до рук. Якщо тісто зарідке, додати ще трохи борошна.
3
Викласти тісто у застелену пергаментом форму. Залишити на 45–60 хв.
4
Випікати при 170° 45–50 хв. Дати охолонути.
Якщо гарбуз зварити на пару, то хліб вийде світлішим. А якщо запікати, він буде більш темний. Замість пергаменту можна змастити форму маслом і посипати борошном. Цей хліб добре смакує з вершковим маслом. До 100 г масла можна додати цедру половини апельсину та жменю сушеної журавлини чи вишні.
2,742 ккал
Також 11,482 кДж ● Енергія
75 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
400 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
91.9 г
79.8 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
42.2 г
Трансжирні кислоти
0 г
Мононенасичені
2.4 г
Поліненасичені
1.1 г
Холестерин
398 мг
Волокна
49.7 г
Рекомендована добова норма споживання: 27.5 г
Сіль
0.1 г
Кальцій
435 мг
Натрій
0.01 г
Вода
285 г
PHE
3,824 мг
0%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Склад поживних речовин
14 %
72 %
17 %
14 %
8 %
Рецепти та інгредієнти
можеш зберегти в раціоні

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.