Тушковані овочі - калорійність
Овочі тушковані в мультиварці - кабачок, морква, стручкова квасоля. Готуються в мультиварці на режимі гасіння. Для цього в чашу до нарізаним овочами додають трохи води і спецій. Час приготування залежить від програми конкретної мультиварки. В середньому від 30 до 40 хвилин.
Тушковані овочі це прекрасне блюдо для хворого шлунка і кишечника. У тушкованому вигляді груба клітковина краще перетравлюється і не викликає запорів і колік. Так само овочі несуть в собі багато вітамінів і мінералів. Тому їх варто включати в раціон щодня.
При тушінні варто додати до овочами шматочок вершкового масла, це не сильно обтяжить їжу, але додасть страві більш насичені смаки. Так само не варто наливати багато води, овочі при нагріванні і так будуть віддавати багато соку.