Склад: овочі варено-сушені, сушені: картопля, цибуля ріпчаста, морква, паприка зелена, часник; вершки сухі жирність 42% (40%), гриби печериці сушені (11%), сіль кухонна екстра, петрушка, цукор, орегано, перець чорний мелений.
Печериці - дієтичне джерело білка, мінералів і безлічі вітамінів. В них містяться майже всі вітаміни групи B, фосфор, магній, калій, цинк і йод. Печериці - один з небагатьох продуктів без вмісту тваринного білка, за рахунок якого можна поповнити запаси вітаміну D і Омега-3 кислот. Вершки - це джерело жирів, необхідних для засвоєння деяких вітамінів і вироблення гормонів. Вершки багаті на триптофан - амінокислоту, яка в поєднанні з вітаміном B6 відповідає за синтез серотоніну і мелатоніну - ці нейромедіатори регулюють сон і забезпечують гарний настрій.
Приготування: висипати суміш у ємність (або використати паперовий стакан-упаковку), додати 200 мл окропу, накрити кришкою і дати настоятись 15 хвилин.