Їжа keyboard_arrow_right
М'ясо keyboard_arrow_right
Риба та морепродукти keyboard_arrow_right
Лосось холодного копчення Norwegischer Raucherlachs K-Classic
Лосось холодного копчення Norwegischer Raucherlachs K-Classic - калорійність
Запиши кількість та одиницю
1 г
= 100 г
164 ккал
Також 688 кДж ● Енергія
21 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
0.5 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
0.5 г
9 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
1.3 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
0.5 г
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
3 г
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
1,050 мг
8%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Риба та морепродукти
Склад поживних речовин
69 %
2 %
2 %
30 %
4 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Привіт! За тиждень 2 кг. важко повірити але це факт і зовсім не відчуваю голоду. Стежу за спожитими білками, жирами, та вуглеводами та ін... почав споживати більше овочів та фруктів 5 разів на день. Жодного стресу та вцілому хороший настрій. Вдячний вашій команді за підтримку!
Привіт, Вам LIKE. Останнім часом намагаюся вести здоровий спосіб життя але не мала уявлення про прийом та витрату енергії. Завдяки вам я тепер хоча б маю уявлення що це таке.
Задумав собі хтось створити щось такого плану, мабуть ця людина й справді дуже шанувала своє здоров\'я. Я з вами вже втратив 15 кг. і тепер tablycjakalorijnosti.com.ua стала невід\'ємною частиною мого раціону.