Хумус класичний Yofi - калорійність
Хумус — це густа паста з перемеленого нуту, з добавками рослинної або оливкової олії, насіння кунжуту, часнику і спецій. Смак у такої пасти насичений, трохи терпкий, в міру солоний. Підходить для приготування холодних закусок, бутербродів, соусів і бульйонів для супів.
Такий продукт містить велику кількість білків — з нуту, а так само корисні жири і амінокислоти з кунжуту і оливкової олії. Хумус часто використовується у вегетаріанському харчуванні для заміни м'ясних страв, так як за своїми властивостями продукт мало чим поступається натуральному м'ясу.
Термін зберігання хумусу невеликий, навіть в холодильнику. Після відкриття упаковки продукт краще вживати протягом 1-3 днів. Впродовж часу паста висихає, покривається неприємною, твердою скоринкою, набуває смаку гіркоти.