Їжа keyboard_arrow_right
Солодощі keyboard_arrow_right
Цукерки та жувальні гумки keyboard_arrow_right
Жувальний мармелад Fried eggs Vidal
Жувальний мармелад Fried eggs Vidal - калорійність
Запиши кількість та одиницю
1 г
= 100 г
333 ккал
Також 1,396 кДж ● Енергія
5.5 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
77 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
54 г
0.2 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
0.2 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
-
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
5.5 г
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
275 мг
33%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Цукерки та жувальні гумки
Склад поживних речовин
7 %
93 %
65 %
0 %
0 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Мої вітання, також хочу приєднатися до вище сказаних слів та похвалити цю сторінку. Слідкую за своєю вагою та раціоном і почуваюся чудово. Лише тільки щоб похвалитися)) скинула 9 кг та близько 10 см. Дуже дякую.
Дякую вам за цю чудову сторінку, вона прекрасна всім рекомендую!!! Вона проста та зрозуміла, а ще з нею легко працювати якщо бажаєте втратити вагу або дотримуєтесь дієти. А ще тут велика кількість вже збережених страв в ккал та KJ. Дякую, дякую, дякую...
Доброго дня приємно здивувало те, як достовірність уведених даних впливають на розрахунки та на вагу в результаті. Завдяки цьому сайту я з\'ясувала яку саме їжу слід вживати менше, а яку виключити взагалі. Дякую.