зажарка - калорійність
зажарка використовується у багатьох стравах і найважливішим є те на якому жиру вона приготовлена відповідно до цього і залежить вміст жирних кислот. Сира цибуля є джерелом вітамінів групи В, також міститься вітамін С та Е. мінерали: залізо, цинк, фосфор, магній, калій, кальцій, натрій, мідь і йод.
завдяки аліцину цибуля є чудовим антибіотиком та має проти грибкову дію. За даними досліджень, проведених на тваринах, в 1995-2005 аліцин може бути застосований в лікуванні атеросклерозу або зниження кров'яного тиску. Людям на дієті рекомендується уникати смаженої цибулі, пам'ятайте, що кількість корисних речовин після термічної обробки цибулі значно знижується.
Підсмажуйте цибулю на хорохому жирі та нарізайте керамічним ножем від звичайного вона швидко кисне.