Їжа keyboard_arrow_right
Приготування їжі та випікання keyboard_arrow_right
Цукор keyboard_arrow_right
Цукор білий кристалічний буряковий Премія
Цукор білий кристалічний буряковий Премія - калорійність
Запиши кількість та одиницю
1 г
= 100 г
405 ккал
Також 1,697 кДж ● Енергія
0 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
99.8 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
99.8 г
0 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
0 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
-
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
-
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
0 мг
24%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Цукор
Склад поживних речовин
0 %
100 %
100 %
0 %
0 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Доброї пори, хочу висловити свою подяку за цей блог, чоловік завдяки раціону та підрахунку калорій схуд на 10 кг. за два місяці і ми у двох задоволені я з роботою з цим сайтом а чоловік результатом. Дякуємо, та бажаємо безліч задоволених користувачів.
Таблиця калорійності мій найбільший помічник. Думаю що це й справді хороша ідея значно краща ніж більшість \"fitness\" сайтів та блогів тому що здорове харчування запорука успіху. Дякую за такий хороший інструмант як Таблиця калорійності.
Задумав собі хтось створити щось такого плану, мабуть ця людина й справді дуже шанувала своє здоров\'я. Я з вами вже втратив 15 кг. і тепер tablycjakalorijnosti.com.ua стала невід\'ємною частиною мого раціону.