Їжа keyboard_arrow_right
Солодощі keyboard_arrow_right
Торти та десерти keyboard_arrow_right
цукерки Compliment зі смаком Тірамісу Roshen
Запиши кількість та одиницю
1 г
= 100 г
527 ккал
Також 2,206 кДж ● Енергія
6.8 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
54.7 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
50.8 г
30.6 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
18.6 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
-
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
0.22 г
Кальцій
2 мг
Натрій
-
Вода
-
PHE
340 мг
21%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Торти та десерти
Склад поживних речовин
7 %
59 %
55 %
33 %
20 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Чудовий помічник у здоровому способі життя, не втомлюсь хвалити цю сторінку та дякувати розробникам.
Минуло 100 днів як я почав записувати свої страви результат 11 кг. але без зусиль це само собою не було, спочатку з мене ледь не сміялись що я все записую та зосереджуюсь над цим, що буду їсти. та коли справді побачили результат просять навчити)) З телефону це зручно та швидко. Дякую
Довго цікавився всілякими розрахунками оптимізуючи денний раціон. Ваші таблиці мені сильно в цьому допомагають працюю за цим принципом уже 102 дні і все просто чудово. Супер є і ар. для мобільного. Завдяки цій сторінці може навіть початківець навчитися слідкувати за своїм раціоном. Дякую вашій команді, виконуєте добру роботу. Палець вгору.