Їжа keyboard_arrow_right
М'ясо keyboard_arrow_right
Яловичина та субпродукти keyboard_arrow_right
Тартар з яловичини Tatar wołowy Kraina Mięs
Тартар з яловичини Tatar wołowy Kraina Mięs - калорійність
Запиши кількість та одиницю
1 г
= 100 г
121 ккал
Також 507 кДж ● Енергія
17 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
0.5 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
0.5 г
5.4 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
2.2 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
-
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
2.4 г
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
850 мг
5%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Яловичина та субпродукти
Склад поживних речовин
74 %
2 %
2 %
24 %
10 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Все життя воюю з надмірною вагою... та з не правильним харчуванням. А ці таблиці відкрили мені очі, з\'ясував що щоденно вживаю 200% рекомендованої денної норми жирів, при чому завжди думав що губить мене цукор, не міг собі уявити і дня без батончика чи шоколаду. Ця сторінка допомогла завдяки збалансованому харчуванню скинути за 2 місяці 8 кг і це ще не фініш хто ж знав що все так просто. Такого я навіть не уявляв.
Просто не віриться! завантажувала безліч калькуляторів проте цей просто поза конкуренцією 1. Простота користування 2. Страви по алфавіту 3. Унікальність страв. За тиждень - 2 кг. Дякую, дякую!!!
Чудовий помічник у здоровому способі життя, не втомлюсь хвалити цю сторінку та дякувати розробникам.