Склад: вершки сухі жирність 42%, овочі варено-сушені, сушені: картопля, цибуля ріпчаста; сир сичужний сушений (17.5%), гриби печериці сушені (10%), сіль екстра, петрушка, орегано.
Печериці - низькокалорійне джерело білка, вітамінів B, D, E. за вмістом фосфору вони не поступаються рибі, а за ароматом їм немає рівних серед грибів. У печерицях багато лізину й аргініну - ці амінокислоти покращують пам'ять і роботу мозку. Сир сичужний - здорове джерело білка, вітамінів B та амінокислот. Працює як пребіотик - необхідний для життєдіяльності корисних бактерій, допомагає зберігати здорову мікрофлору в кишківнику.
Приготування: висипати суміш у ємність (або використати паперовий стакан-упаковку), додати 200 мл окропу, накрити кришкою і дати настоятись 15 хвилин.