Їжа keyboard_arrow_right
Страви та гарніри keyboard_arrow_right
Готові страви та напівфабрикати keyboard_arrow_right
Сирники кокосові O'Food
220 ккал
Також 921 кДж ● Енергія
17 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
2.56 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
-
7.5 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
-
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
-
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
-
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
850 мг
13%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Готові страви та напівфабрикати
Склад поживних речовин
63 %
9 %
28 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Хочу висловити свою похвалу в адресу цього блогу, кілька років намагалась скинути бодай 3-4 кг. дієти та тренування тривалого результату не давали, а з цими таблицями 3кг. всього за 15 днів. Як каже моя донька це як комп\'ютерна гра з власним тілом. Дякую
Привіт найбільше мене дивує підтримка цих сторінок, а також продукти харчування та активність. Дуже хочу подякувати всім тим, хто розробив цю програму і зробив доступною для громадськості. Вже тиждень я пишу все, що я з\'їв і те, і виконану діяльність протягом дня тому маю результат всього того що відбувається з моїм організмом. Я твердо вірю, що ця програма допоможе досягти цілевої ваги.
Доброго... Намагаюся схуднути з паузами вже декілька років перепробував вже багато дієт але єдине що мене зацікавило це підрахунок власних калорій спостерігаючи кількість їжі у відповідності з цими таблицями.