Склад: горох варено-сушений (47,5%), овочі варено-сушені, сушені: картопля, цибуля смажена, морква, паприка червона; свинина нежирна варено-сушена (15%); вершки сухі жирність 42%, сіль кухонна екстра, кріп, петрушка, куркума, перець чорний мелений.
Горох багатий на рослинний білок, калій, магній, фосфор і вітаміни групи В. Підтримує роботу мозку та покращує функціональний стан нервової системи. Горох забезпечує тривале відчуття насичення завдяки повільним вуглеводам, з яких енергія вивільняється поступово. Свинина насичує організм білком, амінокислотами та мікроелементами. Цинк, селен і магній у складі продукту добре впливають на енергетичний баланс, роботу нервової, імунної та репродуктивної систем. Куркума - цінний антиоксидант з онкопротекторною дією. Спеція прискорює метаболізм, уповільнює процеси старіння, знижує рівень цукру та шкідливого холестерину. Куркума здатна пригнічувати ріст ракових клітин і боротися з хронічним запаленням в організмі, яке призводить до важких хвороб. У поєднанні з чорним перцем, присутнім у складі страви, куркума засвоюється набагато краще, ніж в чистому вигляді.
Приготування: висипати суміш у ємність (або використати паперовий стакан-упаковку), додати 200 мл окропу, накрити кришкою і дати настоятись 15 хвилин.