Їжа keyboard_arrow_right
Приготування їжі та випікання keyboard_arrow_right
Соуси, кетчупи, томатна паста, гірчиці, майонези keyboard_arrow_right
Соус спагеті Bolognese Болоньез Чумак
Соус спагеті Bolognese Болоньез Чумак - калорійність
Запиши кількість та одиницю
1 г
= 100 г
83 ккал
Також 348 кДж ● Енергія
1.9 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
11.1 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
8 г
3.2 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
0.3 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
-
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
2.2 г
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
95 мг
7%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Соуси, кетчупи, томатна паста, гірчиці, майонези
Склад поживних речовин
12 %
69 %
49 %
20 %
2 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Це справді не погана ідея створити щось такого плану. Коли людина бачить скільки вона прийняла їжі, і скільки ще може собі дозволити худнути стає і справді легше. Як на мене це класно))
Дякую за все організаторам цього проекту, у вас повинна бути реклама. Мені 66 не допомагає ні дієта ні навіть баріатрична хірургія, а ці таблиці показали результат якому дивуються навіть мої близькі за 10 місяців 20 кг. і я знову почуваюся впевненою в собі людиною.
Хотіла б всім жінкам рекомендувати цей блог, мені від досить допомагає слідкувати за власною вагою думаю допоможе і вам. А ще в базі вже є готова велика кількість страв.