Їжа keyboard_arrow_right
Приготування їжі та випікання keyboard_arrow_right
Соуси, кетчупи, томатна паста, гірчиці, майонези keyboard_arrow_right
Соус Аррабіата Basso
68.3 ккал
Також 286 кДж ● Енергія
1.4 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
8.9 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
6.4 г
2.8 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
0.6 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
0.9 г
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
1.3 г
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
70 мг
3%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Соуси, кетчупи, томатна паста, гірчиці, майонези
Склад поживних речовин
11 %
68 %
49 %
21 %
5 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Привіт найбільше мене дивує підтримка цих сторінок, а також продукти харчування та активність. Дуже хочу подякувати всім тим, хто розробив цю програму і зробив доступною для громадськості. Вже тиждень я пишу все, що я з\'їв і те, і виконану діяльність протягом дня тому маю результат всього того що відбувається з моїм організмом. Я твердо вірю, що ця програма допоможе досягти цілевої ваги.
сайт порадила подруга, і дуже мені подобається спостерігати за графіками який зображує скільки їжі я ще можу собі дозволити з\'їсти. Питнй режим також вельми корисна річ. Дякую всім хто має до цього відношення.
Доброго дня, хочу вам щиро подякувати за ці сторінки вони просто чудові, не потрібно шукати жодної додатковаї інформації все є тут і є щось що змушує мане цього раціону притримуватись. Дякую