Їжа keyboard_arrow_right
Страви та гарніри keyboard_arrow_right
Готові страви та напівфабрикати keyboard_arrow_right
Шпіцбургер з куркою
Шпіцбургер з куркою - калорійність
Запиши кількість та одиницю
1 г
= 100 г
183 ккал
Також 766 кДж ● Енергія
12.17 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
26.17 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
-
4.04 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
-
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
-
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
-
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
608.5 мг
1%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Готові страви та напівфабрикати
Склад поживних речовин
29 %
62 %
10 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Спасибі. Цей сайт допоміг мені змінити мій підхід до життя. Принаймні, одну його частину. Це працює дуже добре, це велика допомога для тих, хто намагається змінити і зберегти правильне харчування. Я записую програми, весь день, кожен вечір я перевіряю результати. Без цієї програми я не можу собі уявити свій раціон. Так що - спасибі.
Не можу сказати щось погане, оскільки команда цього проекту зробила не погану роботу за 8 місяців скинув 10 кг. при чому без дієт і практично вживаючи все те що мені подобаєтся. Зараз в мене вага така яка мене влаштовує. Я задоволений і вам рекомендую. Дякую
Дуже подобається, завдяки цій програмі мені вдається знижувати свою вагу а також контролювати кількість поживних речовин.