Їжа keyboard_arrow_right
Злаки та крупи keyboard_arrow_right
Злакові батончики та злакове печиво keyboard_arrow_right
Seed & Plant Protein Raspberry & Pistachio Carman's
Seed & Plant Protein Raspberry & Pistachio Carman's - калорійність
Запиши кількість та одиницю
штука
= 0 г
442 ккал
Також 1,850 кДж ● Енергія
24.5 г
Рекомендована добова норма споживання: 0 г
27.8 г
Рекомендована добова норма споживання: 0 г
Цукор
11.7 г
22.8 г
Рекомендована добова норма споживання: 0 г
Насичені жирні кислоти
3 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
-
Рекомендована добова норма споживання: 0 г
Сіль
-
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
1,225 мг
0%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Злакові батончики та злакове печиво
Склад поживних речовин
33 %
37 %
16 %
30 %
4 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Доброго... Намагаюся схуднути з паузами вже декілька років перепробував вже багато дієт але єдине що мене зацікавило це підрахунок власних калорій спостерігаючи кількість їжі у відповідності з цими таблицями.
Хочу додати похвалу у вашу адресу. З вами я вже на протязі 3-х місяців і результатами задоволена мені 55 р. і швидко скинути вагу вже не так просто, та попри це мені вдається досягти 300 - 500 г. на тиждень що вважаю чодовим результатом.
Дуже вам дякую за вашу роботу, та послуги які ви пропонуєте мені 49 років скільки ж дієт вже перепробувала та ніяк не вдавалося досягти потрібних результатів. Дуже допомогло підраховувати власні калорії мої вам рекомендації.