Їжа keyboard_arrow_right
Ковбасні вироби та делікатеси keyboard_arrow_right
Ковбаски keyboard_arrow_right
Salceson wieprzowy Regionalne Szlaki
Salceson wieprzowy Regionalne Szlaki - калорійність
Запиши кількість та одиницю
1 г
= 100 г
131 ккал
Також 547 кДж ● Енергія
12 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
3 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
0.5 г
7.9 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
3.4 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
-
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
1.93 г
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
600 мг
23%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Ковбаски
Склад поживних речовин
52 %
13 %
2 %
34 %
15 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Доброго дня висловлюю подяку за хорошу річ та гарну ідею. Завжди мені було дивно як людина яка дуже мало їсть не може схуднути, аж тепер зрозуміло що всі ці дрібниці котрі я вживаю сидячи за комп'ютером і є основним джерелом калорій. Тепер намагаюся контролювати споживання протягом цілого дня. За перший тиждень 3 см. в талії. Дякую!
Ціль схуднути я собі поставила давно, та ніяк не могла наважитися це виявлялось занадто важко. А тут все просто та під контролем: питний режим, їжа, та її склад, це швидко і справді навіть весело. Дякую
Першочергово хочу вас похвалити за чудовий сайт, чудово мені допомагає з моєю аеробікою, чудово бачу скільки поживних речовин вживаю а скільки витрачаю.