Їжа keyboard_arrow_right
Страви та гарніри keyboard_arrow_right
Гарніри - рис keyboard_arrow_right
Рис червоний нешліфований довгозернистий World's Rice
Рис червоний нешліфований довгозернистий World's Rice - калорійність
Запиши кількість та одиницю
1 г
= 100 г
345 ккал
Також 1,443 кДж ● Енергія
7.6 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
76.9 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
-
2.9 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
-
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
-
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
-
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
380 мг
33%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Гарніри - рис
Склад поживних речовин
9 %
88 %
3 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Велике спасибі, таблицями користуюся трохи більше місця і я задоволений можливістю вести облік того, що їм і скільки я п\'ю. І навіть коли інколи трохи прогрішу) і з\'їм те що не дуже корисно таблиці мені підказують як ці калорії спалити.
Це найкраща програма,якою я колись користувалась.За допомогою неї,ви можете не тільки рахувати калорії,але й дивитись корисні рецепти або створити свої.Ще одним плюсом,для мене,є повний розбір продуктів та страв,тобто не лише показник білків,жирів і вуглеводів,а й насичених жирних кислот,солі,цукру,холестерину,транс жирів.Дуже рекомендую цю програму.
Ідеальний помічник у моніторингу харчових цінностей продуктів. Тут я дізнався скільки гів...на я споживаю)) І тепер намагаюся уникнути цього. Дякую