Їжа keyboard_arrow_right
Страви та гарніри keyboard_arrow_right
Гарніри - рис keyboard_arrow_right
Рис Басматі пропарений Trapeza
325 ккал
Також 1,359 кДж ● Енергія
7 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
71.4 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
-
1 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
-
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
-
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
-
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
350 мг
26%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Гарніри - рис
Склад поживних речовин
9 %
90 %
1 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Велике спасибі, таблицями користуюся трохи більше місця і я задоволений можливістю вести облік того, що їм і скільки я п\'ю. І навіть коли інколи трохи прогрішу) і з\'їм те що не дуже корисно таблиці мені підказують як ці калорії спалити.
Хороша ідея, вдалося мені втратити 5кг. за не цілих два місяці. До недавна думала що не скину навіть кіло, та тепер бачу що це зовсім не складно. Тепер вдається навіть вибирати страви не лише по калоріях але й по їх кількостях. Спасибі.
Це найкраща програма,якою я колись користувалась.За допомогою неї,ви можете не тільки рахувати калорії,але й дивитись корисні рецепти або створити свої.Ще одним плюсом,для мене,є повний розбір продуктів та страв,тобто не лише показник білків,жирів і вуглеводів,а й насичених жирних кислот,солі,цукру,холестерину,транс жирів.Дуже рекомендую цю програму.