Склад: картопляні пластівці (48%), вершки сухі жирність 42%, цибуля смажена, філе куряче варено-сушене (7%), гриби печериці сушені (4%), сіль кухонна екстра, часник, кріп, куркума, петрушка.
Картопля багата на калій, необхідний для здоров'я серця і судин. Лише 100 г коренеплоду забезпечує 1/6 добової потреби в мікроелементі. Окрім калію він містить вітамін С, рослинний білок, фосфор, магній і кальцій. Це робить його корисним продуктом для підтримки здоров'я кісток і нервової системи. Печериці насичують організм рослинним білком, амінокислотами, вітаміном D і Омега-3 кислотами. При цьому вони низькокалорійні і містять клітковину, тому підходять для дієтичного харчування. Куряче філе - низькокалорійне джерело білка і амінокислот, при цьому в його складі мінімум жиру. Куряче філе - один з лідерів серед м’яса за вмістом триптофану - амінокислоти гарного настрою і повноцінного сну. У продукті є йод, вітамін D і цинк, за рахунок яких він підвищує рівень енергії і працездатність.
Налийте в ємність 200 мл окропу, насипте в неї суху суміш з пакета, перемішайте, накрийте, зачекайте 15 хвилин.