Їжа keyboard_arrow_right
Приготування їжі та випікання keyboard_arrow_right
Соуси, кетчупи, томатна паста, гірчиці, майонези keyboard_arrow_right
Преміум майонез 72% Королівський смак
Преміум майонез 72% Королівський смак - калорійність
Запиши кількість та одиницю
1 г
= 100 г
660 ккал
Також 2,763 кДж ● Енергія
0.5 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
2.5 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
-
72 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
-
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
-
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
-
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
25 мг
16%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Соуси, кетчупи, томатна паста, гірчиці, майонези
Склад поживних речовин
1 %
3 %
96 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Не можу сказати щось погане, оскільки команда цього проекту зробила не погану роботу за 8 місяців скинув 10 кг. при чому без дієт і практично вживаючи все те що мені подобаєтся. Зараз в мене вага така яка мене влаштовує. Я задоволений і вам рекомендую. Дякую
Доброго вечора сьогодні 180 день як я почала власну програму схуднення з вашою допомогою, підраховуючи спожиту та витрачену енергію я вже втратила 24 кг. і практично вживаючи все що забажаю. Тепер можна відкрити сезон відпустки без зайвих кілограм.
Дуже подобається, завдяки цій програмі мені вдається знижувати свою вагу а також контролювати кількість поживних речовин.