Їжа keyboard_arrow_right
Страви та гарніри keyboard_arrow_right
Готові страви та напівфабрикати keyboard_arrow_right
Паста з куркою і грибами у вершковому соусі
Паста з куркою і грибами у вершковому соусі - калорійність

Запиши кількість та одиницю
1 г
= 100 г
148 ккал
Також 619 кДж ● Енергія
9.7 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
12 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
1.39 г
7.7 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
2.8 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
0.73 г
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
0.56 г
Кальцій
119 мг
Натрій
0.22 г
Вода
-
PHE
485 мг
8%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Готові страви та напівфабрикати
Склад поживних речовин
33 %
41 %
5 %
26 %
10 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Задумав собі хтось створити щось такого плану, мабуть ця людина й справді дуже шанувала своє здоров\'я. Я з вами вже втратив 15 кг. і тепер tablycjakalorijnosti.com.ua стала невід\'ємною частиною мого раціону.
Дякую вам за цю чудову сторінку, вона прекрасна всім рекомендую!!! Вона проста та зрозуміла, а ще з нею легко працювати якщо бажаєте втратити вагу або дотримуєтесь дієти. А ще тут велика кількість вже збережених страв в ккал та KJ. Дякую, дякую, дякую...
Доброго дня, хочу вам щиро подякувати за ці сторінки вони просто чудові, не потрібно шукати жодної додатковаї інформації все є тут і є щось що змушує мане цього раціону притримуватись. Дякую