Рис пропарений 86%, овочі сушені подрібнені 10%, кукурудза та горошок зелений сублімовані 4%.
Рис пропарений перед шліфуванням обробляють паром за спеціальною технологією, що дозволяє зерну вбирати з оболонки більшу частину вітамінів і мінералів. Наявність достатньої кількості вітамінів (переважно вітамінів групи В і Е) і мінеральних речовин (магній, фосфор, калій, цинк, залізо і т.д.), роблять пропарений рис особливо корисним харчовим продуктом, який часто використовують в дієтичному харчуванні.
Довести 550-600 мл. води або бульйону до кипіння, додати 1 ст. ложку рослинної олії. Всипати вміст пакету, ретельно перемішати, за смаком додати сіль, перець, накрити кришкою та варити на слабому вогні 20-25 хв., періодично помішуючи. Зняти з вогню, за бажанням додати вершкового масла, перемішати та дати настоятися протягом 3-5 хв. Підходить для приготування в мультиварці.