Нут Такіда - калорійність
Запиши кількість та одиницю
= {{getTotalWeight()}} г
Нут Такіда
Запиши кількість та одиницю
{{data.foodstuff.energy}}325 ккал
Також {{data.foodstuff.energyAlt}}1,361 кДж ● Енергія
{{data.foodstuff.protein}}24.2 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.protein | number: 0}} г
{{data.foodstuff.carbohydrate}}53.3 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} г
Цукор
-
{{data.foodstuff.fat}}1.7 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fat | number: 0}} г
Насичені жирні кислоти
-
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
-
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fiber | number: 0}} г
Сіль
-
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
{{data.foodstuff.phe}} 1,210 мг
{{calculated.percentage}}%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Рівень щоденної активності
Назад
Заповни свій профіль
Цільова вага
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
{{targetWeightMessageText}}
Створи свій обліковий запис
{{errors.message}}
Назад
Зареєструйся
E-mail
Пароль
Пароль повинен містити мін. 6 знаків!
{{errors.message}}
Назад
Ми відправили тобі лист з підтвердженням!
Протягом декількох хвилин ти отримаєш лист з підтвердженням на електронну адресу. {{profile.email}}. В електронному листі натисни на кнопку "Завершити реєстрацію" та авторизуйся.
Назад
Вхід
E-mail
Пароль
{{errors.message}}
Забув(-ла) пароль?
Назад
Забув(-ла) пароль?
Запиши електронну адресу, яку ти вказав(-ла) під час реєстрації, і познач поле "Я не робот". Потім на твою електронну адресу буде надіслано новий пароль.
E-mail
Назад
Надіслано
На твою електронну адресу було відправлено новий пароль!
Найпопулярніше в категорії Бобові свіжі
Склад поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Детальніше про цей продукт
Суха і тверда горохоподібна крупа жовтого кольору.
Білок з нуту засвоюється краще, ніж з інших бобових, тому він є найкращою альтернативою мяса. Нут корисний при проблемах з травленням, хворобах ясен, підвищенному холестерині. Також нут підвищує лактацію і гемоглобін в крові.
З нуту готується закуска хумус з додаванням олії і спецій. Також нут використовують як гарнір і основа для вегетаріанських котлет. Можна поєднувати його з овочами (особливо гарбузом і томатами), шпинатом, грибами.
Продукт можеш записати в раціон.
Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.
Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.
Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Любі друзі ваш сайт є прото чудовий, це вельми допомагає з нового року розпочати нове життя. Спасибі вам.
Раціон мені дуже допомагає, щодня сживаю 1/3 жирів а деколи і більше. Тепер коли мені це все відомо можу замислитись над тим що можна змінити. Не говорячи вже про інші корисні речовини.
Ви не повірите: вісім місяцяв - мінус 30 кг. Починала із вагою 90 кг. Зараз 60 кг. І це можливо! І це в задоволення. Дякую.
Любі друзі ваш сайт є прото чудовий, це вельми допомагає з нового року розпочати нове життя. Спасибі вам.
Раціон мені дуже допомагає, щодня сживаю 1/3 жирів а деколи і більше. Тепер коли мені це все відомо можу замислитись над тим що можна змінити. Не говорячи вже про інші корисні речовини.
Ви не повірите: вісім місяцяв - мінус 30 кг. Починала із вагою 90 кг. Зараз 60 кг. І це можливо! І це в задоволення. Дякую.
Таблиця Калорійності © 2024 Всі права захищені.
Таблиця Калорійності © 2024 Всі права захищені.