Їжа keyboard_arrow_right
Хлібобулочні вироби keyboard_arrow_right
Лаваші та тортилья keyboard_arrow_right
лаваш пікантний з зеленню Novus Новус
лаваш пікантний з зеленню Novus Новус - калорійність
Запиши кількість та одиницю
1 г
= 100 г
263 ккал
Також 1,101 кДж ● Енергія
8.1 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
54.9 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
-
0.9 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
-
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
-
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
-
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
405 мг
15%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Лаваші та тортилья
Склад поживних речовин
13 %
86 %
1 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Дякую завдяки вашій сторінці моє життя перевернулося на 360 градусів, вдалося мені втратити 30 кг. Стільки навіть сам не чекав.
Дякую вам за цю чудову сторінку, вона прекрасна всім рекомендую!!! Вона проста та зрозуміла, а ще з нею легко працювати якщо бажаєте втратити вагу або дотримуєтесь дієти. А ще тут велика кількість вже збережених страв в ккал та KJ. Дякую, дякую, дякую...
Дуже задоволена додатком. Пробувала інші, але вони не дуже зрозумілі. У цьому все чітко показано, головне - правильно заповнити форми. Користуюсь ним близько місяця, схудла на 3 кг. Стараюсь не виходити за межі рекомендованих калорій і дотримуюсь питного режиму + висока активність протягом дня (спорт не моє). Дякую розробникам.