Їжа keyboard_arrow_right
Страви та гарніри keyboard_arrow_right
Гарніри - рис keyboard_arrow_right
Крупа рисова шліфована першого сорту Рис Елітний круглозернистий Хатинка
Крупа рисова шліфована першого сорту Рис Елітний круглозернистий Хатинка - калорійність
Запиши кількість та одиницю
1 г
= 100 г
323 ккал
Також 1,352 кДж ● Енергія
7 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
77.3 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
-
0.6 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
-
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
-
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
-
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
350 мг
23%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Гарніри - рис
Склад поживних речовин
8 %
91 %
1 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Таблиці калорійності мені встановила донька, раціон заповнюю всього 3-й раз і вже бачу які робила помилки до цього. Точно цілком зайвим було голодувати... зараз перед очима інформація про все що з'їдаю та випиваю + моя активність.
Так справді не погано, чула про методику підрахування спожитих калорій та ніколи в це не вірила септо нащо цим комусь займатись, а дарма це й справді діє. За 9 днів - 2 кг.
Я хотів би подякувати вам за дуже успішний сайт, який допомагає мені в моєму новому здоровому способу життя. :) Завдяки раціону я завжди записую все що прийняв в їжу, і радий кожному втраченому см. Зареєструвався я всього 10 днів тому, та буквально поринув в це з головою. Дякую.