Їжа keyboard_arrow_right
Злаки та крупи keyboard_arrow_right
Крупи та злакові пластівці keyboard_arrow_right
Kazsa kuskus z pszenicy twardej Plony Natury
Kazsa kuskus z pszenicy twardej Plony Natury - калорійність
Запиши кількість та одиницю
1 г
= 100 г
355 ккал
Також 1,487 кДж ● Енергія
15 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
67 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
1.7 г
2.1 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
0.4 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
3.8 г
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
0.01 г
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
750 мг
0%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Крупи та злакові пластівці
Склад поживних речовин
18 %
80 %
2 %
2 %
0 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Дякую друзям за хорошу ідею, в цього ресурсу й справді безліч переваг, та інформації яку можуть мені запропонувати, найбільше втішає це що я можу бачити які продукти приносять користь організму а які краще взагалі виключити з мого раціону. Нічого схожого мені не попадалося в інтернеті, і все це безкоштовно, я втратила 7кг. і цілком задоволена.
Ось Вам мій Like! Адже від 20.1 вже скинула 5 кг. цілком задоволена результатом.
Я хотів би подякувати вам за дуже успішний сайт, який допомагає мені в моєму новому здоровому способу життя. :) Завдяки раціону я завжди записую все що прийняв в їжу, і радий кожному втраченому см. Зареєструвався я всього 10 днів тому, та буквально поринув в це з головою. Дякую.