Їжа keyboard_arrow_right
Страви та гарніри keyboard_arrow_right
Гарніри - картопля, картопляні напівфабрикати, картопляне пюре keyboard_arrow_right
Картопля фрі Steak Fries Aviko
146 ккал
Також 610 кДж ● Енергія
2.5 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
24.5 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
0.8 г
3.5 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
0.4 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
2.8 г
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
0.1 г
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
125 мг
35%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Гарніри - картопля, картопляні напівфабрикати, картопляне пюре
Склад поживних речовин
8 %
80 %
3 %
11 %
1 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
12 кг протягом 3 місяців !!! Ці таблиці наразі найкраще що мені доводилось зустрічати, люблю вписувати їжу у свій раціон а фізичні вправи це просто забавка. Я прекрасно себе почуваю і буду продовжувати до тої пори доки не досягну бажаного результату. Просто номер один !!!!!
Дякую за все організаторам цього проекту, у вас повинна бути реклама. Мені 66 не допомагає ні дієта ні навіть баріатрична хірургія, а ці таблиці показали результат якому дивуються навіть мої близькі за 10 місяців 20 кг. і я знову почуваюся впевненою в собі людиною.
Доброго... Намагаюся схуднути з паузами вже декілька років перепробував вже багато дієт але єдине що мене зацікавило це підрахунок власних калорій спостерігаючи кількість їжі у відповідності з цими таблицями.