Їжа keyboard_arrow_right
Злаки та крупи keyboard_arrow_right
Крупи та злакові пластівці keyboard_arrow_right
Jecne kroupy perlicky Tesco
347 ккал
Також 1,452 кДж ● Енергія
9 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
70 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
0.5 г
2 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
0.4 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
5.4 г
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
0.01 г
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
450 мг
0%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Крупи та злакові пластівці
Склад поживних речовин
11 %
86 %
1 %
2 %
0 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Нарешті мені вдалося досягти бажаних кілограмів. Всі спроби до цього не давали бажаних результатів. До часу поки не почала писати свої кілограми, справді до кінця не могла повірити що стільки їжі споживаю, ваші таблиці допомогли розставити пріоритети замість зайвих калорій при вечері - прогулянці. З радістю рекомендую.
Класно що комусь спало на думку придумати щось схоже, перший тиждень з вами поки що все працює першого ж дня зрозуміла що велика кількість того що я вживаю просто сміття. Ви навчили що схуднення це не тільки забивання організму всілякими пігулками це суттєва оптимізація раціону. Без ваших таблиць я б і далі \"весело\" міняла свій гардероб...
Привіт, завдяки цій сторінці з\'ясував що помилка в складі мого раціону, підняв для себе планку споживання рідини а також задумався над тим що їм та коли їм. Велике спасибі.