Форель слабосолена філе-шматок на шкірі Norven - калорійність
Слабосолена червона риба.
Форель завдяки омега-3 жирним кислотам добре впливає на розумову діяльність, стан крові та судин, завдяки калію вона зміцнює серце, а вітаміни групи В дуже важливі для нервової системи. Проте є і протипоказання до такої риби: стадія загострення хворіб жовчного міхура, шлунку та кишківника, хронічні хвороби нирок, гіпертонія (вживання дозволене, але слід обмежувати). Слабосолена форель зберігає всі властивості свіжої. Зокрема, вона містить корисні компоненти для нервової системи, сприяє зміцненню кісток та зубів, здоров’ю шкіри. Вживання форелі добре впливає і на серце та судини, завдяки калію і омега-3. Проте обережно слід вживати солону рибу тим, хто має проблеми із тиском та нирками.
Смакує у салатах з овочами і сиром, а також на бутербродах, особливо із свіжими огірками, авокадо, крем-сиром.