Їжа keyboard_arrow_right
М'ясо keyboard_arrow_right
Риба та морепродукти keyboard_arrow_right
Filets de maquereaux vin blanc citron/romarin Petit Navire
Filets de maquereaux vin blanc citron/romarin Petit Navire - калорійність
Запиши кількість та одиницю
1 г
= 100 г
153 ккал
Також 642 кДж ● Енергія
13 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
0.8 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
0 г
11 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
3 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
-
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
0.8 г
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
650 мг
33%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Риба та морепродукти
Склад поживних речовин
52 %
3 %
0 %
44 %
12 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Чудова ідея завдяки цій сторінці без проблем можу стежити та підтримувати своє тіло у належній мені формі. Дякую
Доброго дня, Таблиця калорійності стала просто незамінним помічником, а тому користуюся досить часто і мій енергетичний прийом постійно під контролем, а також жири вуглеводи та ін... не можу собі уявити що перестану користуватися таким корисним інструментом. До того ж тепер маю чудове уявлення скільки калорій має наприклад моя улюблена страва, в цілому я гадаю що ця програма значно полегшує життя людям, спасибі Вам.
Добрий день дуже дякую вам за цю сторінку. Я вже схудла на 10кг. від листопада та потрохи худну далі і все завдяки цим сторінкам, вельми вдячна авторам.